Κανόνες και όροι χρήσης κοινωνικού δικτύου μονογονέων http://social.singleparent.gr
Οι παρακάτω κανόνες λειτουργίας δεν διαμορφώθηκαν για να σε δυσκολέψουμε ή να σε περιορίσουμε αλλά για να εξασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή συζητήσεων στη Πλατφόρμα Κοινωνικής Δικτύωσης του http://social.singleparent.gr  (που εφεξής θα ονομάζεται «Social.singleparent.gr«), και να σε προστατεύσουμε από οποιονδήποτε ενδέχεται να εισέρχεται σε αυτή με σκοπό να βλάψει τη κοινότητα και τα μέλη της. Για το λόγο αυτό, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κοινοποιείς, δημοσιεύεις ή μοιράζεσαι με μηνύματα, προσωπικά σου δεδομένα ή προσωπικές φωτογραφίες ή προσωπικά δεδομένα και φωτογραφίες τρίτων και αν κρίνεις ότι θέλεις να το κάνεις, το πράττεις με δική σου ευθύνη.

Με την εγγραφή σου, θα λαμβάνεις το εβδομαδιαίο newsletter του Singleparent.gr. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείς να το λαμβάνεις, μπορείς να πατήσεις την επιλογή «Unsubscribe» στο τέλος του newsletter.
Με την εγγραφή σου, αυτόματα αποδέχεσαι πλήρως και ανεπιφύλακτα όλους τους ακόλουθους αναγραφόμενους κανόνες λειτουργίας και θα δεσμεύεσαι από αυτούς σε κάθε χρήση του συγκεκριμένου διαδικτυακού τόπου. Το “Social.singleparent.gr” μπορεί να τροποποιεί οποτεδήποτε χρειαστεί και χωρίς προειδοποίηση, τους ακόλουθους αναγραφόμενους κανόνες ενώ ως μέλος, φέρεις την ευθύνη να ελέγχεις περιοδικά για την τροποποίησή τους. Η συνέχιση χρήσης του “Social.singleparent.gr” κατόπιν των ανωτέρω αναφερόμενων τροποποιήσεων, θεωρείται αποδοχή των κανονισμών, όπως αυτοί τροποποιήθηκαν.
Σε κάθε περίπτωση, ως χρήστης και μέλος του “Social.singleparent.gr” εισέρχεσαι σε αυτό, με αποκλειστικά δική σου ευθύνη.

Προσοχή
α) ΔΕΝ δίνονται απαντήσεις από ειδικούς μέσω του “Social.singleparent.gr”. Για το πρόβλημα που σε απασχολεί, μπορείς να υποβάλλεις το ερώτημά σου με email στο info@singleparent.gr και να λάβεις την απάντηση μέσω του Singleparent.gr
β) Το “Social.singleparent.gr” δεν είναι site ερωτικών γνωριμιών. Η αντιμετώπισή του ως τέτοιο, συνιστά τον οριστικό αποκλεισμό σου.
γ) Δεν επιτρέπεται η πρόσκληση μελών σε προσωπικούς λογαριασμούς στο facebook.
δ) Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ονόματα χρήστη πανομοιότυπα με τη σελίδα (π.χ. Singeparent ή social.singleparent κλπ.) δεν επιτρέπονται.

Δημοσιεύσεις
Οι δημοσιεύσεις σου, θα πρέπει :
Να είναι γραμμένες με πεζούς Ελληνικούς χαρακτήρες (όχι κεφαλαία ή greeklish).
Να δημοσιεύονται σε κατηγορία με σχετική θεματολογία.
Να μην επαναλαμβάνονται. Όταν συζητιέται ένα συγκεκριμένο θέμα σε ένα topic, δεν υπάρχει λόγος να ανοίγεις άλλο topic για το ίδιο θέμα. Σε περίπτωση που μέλη ανοίγουν συνέχεια topics ίδιας θεματολογίας με άλλα, θα οδηγούνται σε προσωρινό αποκλεισμό (ban) μέχρι ενός μηνός.
Να μην σπαμάρουν (spamming) τα θέματα.
Να μην δυσφημίζουν, προσβάλουν ή επιτίθενται με χαρακτηρισμούς σε άλλα μέλη. Προσβλητικές ή/και ρατσιστικές δημοσιεύσεις με απρεπή συμπεριφορά θα διαγράφονται ή θα κλειδώνονται και θα συνιστούν προσωρινό αποκλεισμό του μέλους μέχρι ένα μήνα ενώ σε περίπτωση που το ίδιο μέλος επαναλάβει την εν λόγω συμπεριφορά, θα αποκλείεται οριστικά από τη κοινότητα.
Να αναφέρουν την προέλευση/πηγή οποιουδήποτε κειμένου για το οποίο δεν είσαι εσύ ο συγγραφέας είτε είναι από άλλη ιστοσελίδα (site) ή από κάποια άλλη έντυπη ή μη πηγή. Κείμενα που προέρχονται κατ΄επανάληψη από συγκεκριμένο site ή πηγές, θεωρούνται διαφήμιση, επομένως θα διαγράφονται και θα συνιστούν προσωρινό ή οριστικό αποκλεισμό (ban) του μέλους.
Να μην αναφέρονται σε θέμα ή συζήτηση που αφορά μόνο δυο άτομα.
Να μην προσβάλλουν τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων.
Να μην περιλαμβάνουν υπογραφές, βίντεο, φωτογραφίες ή άλλο υλικό με προσβλητικό ή άσεμνο περιεχόμενο στο τέλος κάθε δημοσίευσης.
Να μην αφορούν ειδικά ποστ με βίντεο, τραγούδια, ταινίες και θεματολογία πολύ γενική και άσχετη με το θέμα της σελίδας.
Προσοχή: Κατάχρηση της επιλογής «Report», δηλαδή επαναλαμβανόμενη αναφορά σε δημοσιεύσεις που δεν χρήζουν αναφοράς, αποτελεί αιτία προσωρινού αποκλεισμού σου.
Το Social.singleparent.gr διατηρεί το δικαίωμα να κοινοποιεί τις δημοσιεύσεις της παρούσας ιστοσελίδας, στο Singleparent.gr ή/και στους λογαριασμούς του στα social media διατηρώντας πάντα την ανωνυμία των μελών του.
Το  “Social.singleparent.gr” και η διαχείρισή του, δεν ταυτίζονται με τις δημοσιεύσεις και το περιεχόμενό τους και δεν φέρουν ευθύνη σε περίπτωση αναδημοσίευσης, διανομής, κοινοποίησης ή εκμετάλλευσης πάσης φύσεως και με πάσα σκοπιμότητα, αυτών των δημοσιεύσεων από τρίτους.

 

Μερικοί κανόνες ακόμη:
Δεν πραγματοποιείται απομάκρυνση/διαγραφή δημοσιεύσεων παρά μόνο αν υπάρχει σοβαρός νομικός λόγος ή τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων ή η εκάστοτε επίμαχη δημοσίευση έχει επηρεάσει ανεπιστρεπτί αρνητικά το αρμονικό κλίμα του “Social.singleparent.gr” ή/και έχει προσβάλλει την προσωπικότητα των μελών του.
Το “Social.singleparent.gr” εγγυάται ότι δεν θα παρέχει, δεν θα διανείμει και δεν θα δημοσιοποιήσει ποτέ και για κανένα λόγο τα προσωπικά σου στοιχεία ή δεδομένα που έχεις εισαγάγει στην εν λόγω πλατφόρμα. Παρ’ όλα αυτά καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε ό,τι αφορά τη δημοσίευση ή τη προώθηση πολύ προσωπικών σου στοιχείων ή φωτογραφιών που μπορεί να γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης από τρίτους, πράξη για την οποία το “Social.singleparent.grr” δεν φέρει ουδεμία ευθύνη.
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση προσωπικών δεδομένων δικών σου ή τρίτων καθώς και η δυσφήμιση ή αντίστοιχα διαφήμιση φυσικών και νομικών προσώπων, εταιριών ή προϊόντων. Σε περίπτωση παραβίασης του συγκεκριμένου κανονισμού, θα πραγματοποιείται οριστικός αποκλεισμός (ban) από τη κοινότητα.
Οι δημοσιεύσεις, από τη στιγμή που αναρτώνται στον παρόν διαδικτυακό τόπο, αποτελούν ύλη του “Social.singleparent.gr”.
Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, πώληση, εμπορία, αναπαραγωγή, αντιγραφή μετάδοση, μετάφραση, τροποποίηση, διασκευή, ανακοίνωση ή με οποιοδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό κλπ.) εκμετάλλευση του περιεχομένου των πληροφοριών, υπηρεσιών και υλικού που παρέχονται μέσω του διαδικτυακού τόπου “Social.singleparent.gr”.

Φόρουμ-Εύρεση θεμάτων
Χρησιμοποίησε την αναζήτηση του forum διότι, αφενός μεν ίσως να υπάρχει αυτό που ζητάς σε κάποιο παλιότερο topic / μήνυμα, αφετέρου θα βοηθήσεις και εμάς.
Αγγελίες: Η προσφορά εργασίας, ειδών ή υπηρεσιών, πραγματοποιείται μόνο από γονείς σε γονείς. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση αγγελιών χωρίς ξεκάθαρη περιγραφή ή με δημόσια γνωστοποίηση προσωπικών στοιχείων (διευθύνσεις και τηλέφωνα) και δεν επιτρέπεται δημοσίευση αγγελιών από εταιρίες. Σε περίπτωση που είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και επιθυμείτε να δημοσιεύσετε την αγγελία σας, στη κοινότητά μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο social@singleparent.gr

Ομάδες
Ως μέλος της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης “Social.singleparent.gr” έχεις το δικαίωμα να δημιουργήσεις τη δική σου ομάδα. Σκοπός των ομάδων είναι να φέρει πιο κοντά ανθρώπους με περισσότερα κοινά και όχι να περιθωριοποιήσει μέλη που δεν έχουν κοινά στοιχεία με τη θεματολογία ή τα μέλη της ομάδας. Η ομάδα σου λοιπόν θα πρέπει:
Να μην είναι ρατσιστική ή/και προσβλητική ως προς το περιεχόμενο, τις δημοσιεύσεις και τις φωτογραφίες που αναρτώνται.
Να μην περιθωριοποιεί ή απαξιώνει τα μέλη εκτός ομάδος.
Να προωθεί το αρμονικό κλίμα μεταξύ των μελών εντός αλλά και εκτός ομάδος.
Ομάδες που αφορούν εταιρίες, συλλόγους, σωματεία, πολιτικά κόμματα, ΜΚΟ κλπ. με πολιτικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, δεν επιτρέπονται.
Σε περίπτωση παραβίασης των παραπάνω κανονισμών, η ομάδα σου είτε θα διαγράφεται ή θα διαγράφεται μόνο το προσβλητικό περιεχόμενο και η διαχείρισή της θα δίνεται σε κάποιο άλλο μέλος ενώ ανάλογα με τη περίπτωση θα πραγματοποιείται ο προσωρινός ή μόνιμος αποκλεισμός (ban) σου από το “Social.singleparent.gr”.

Προσωπικά μηνύματα
Απαγορεύεται ρητά η δημοσίευση/κοινοποίηση προσωπικών μηνυμάτων που έχουν ανταλλαχθεί. Σε περίπτωση παραβίασης του συγκεκριμένου κανονισμού, το μέλος θα διαγράφεται από τη πλατφόρμα με οριστικό αποκλεισμό (ban) χωρίς προειδοποίηση και οι δημοσιεύσεις των μηνυμάτων αυτών θα διαγράφονται.
Απαγορεύονται ρητά οι ανήθικες/ενοχλητικές προτάσεις στα μέλη είτε δημόσια είτε μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Σε περίπτωση παραβίασης του συγκεκριμένου κανονισμού, το μέλος θα διαγράφεται από τη πλατφόρμα με οριστικό αποκλεισμό (ban) χωρίς προειδοποίηση.
Απαγορεύεται αυστηρά η αποστολή διαφημιστικών ή δυσφημιστικών προσωπικών μηνυμάτων σε μέλη τα οποία δεν έχουν ζητήσει τέτοιο μήνυμα ή πληροφορία. Σε περίπτωση που γίνεις λήπτης ενός τέτοιου μηνύματος, σε παρακαλούμε να το αναφέρεις σε κάποιο συντονιστή στέλνοντας το σχετικό screenshot με email ενώ σε περίπτωση παραβίασης του συγκεκριμένου κανονισμού, το μέλος θα διαγράφεται από τη πλατφόρμα με οριστικό αποκλεισμό (ban) χωρίς προειδοποίηση.
Απαγορεύεται οποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (Crack, Serial, Key Generator) καθώς και συνδέσμοι (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο.
Με την είσοδό σου στο “Social.singleparent.gr” συμφωνείς να μην αποστέλλεις με προσωπικό μήνυμα, δυσφημιστικό, προσβλητικό, διαφημιστικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που θεωρείται spam ή/και μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους και τα χρηστά ήθη.

Διαχειριστές (administrators) /Συντονιστές (moderators)
Με την είσοδό σου στο “Social.singleparent.gr” συμφωνείς ότι οι administrators και οι moderators (συντονιστές) έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, μεταφέρουν ή και να «κλειδώσουν» δημοσιεύσεις σε κάθε περιοχή της ιστοσελίδας, πουδεν συμφωνούν με τους παραπάνω κανονισμούς.
Κατανόηση: Οι διαχειριστές-συντονιστές του “Social.singleparent.gr”, είναι άνθρωποι με προσωπική ζωή και ενδέχεται τη στιγμή που συμβαίνει κάτι να μην το δούν. Ζητάμε τη κατανόηση και την υπομονή σου. Ο πρώτος διαθέσιμος διαχειριστής ή συντονιστής, θα λύσει το θέμα που θα προκύψει, το συντομότερο δυνατόν.

Οι διαχειριστές και συντονιστές moderators διατηρούν σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα:
Να διαγράφουν εξ’ ολοκλήρου προσβλητικές ή ανάρμοστες δημοσιεύσεις ή να κλειδώνουν οριστικά ή μέχρι νεωτέρας θέματα (topics) στο forum που παραβιάζουν τους κανονισμούς.
Να μεταφέρουν τα θέματα του φόρουμ (topics) στη σωστή κατηγορία.
Να διαγράφουν ομάδες που παραβαίνουν τους κανονισμούς του “Social.singleparent.gr” τους νόμους του Ελληνικού κράτους και τα χρηστά ήθη.
Να αποκλείουν προσωρινά ή μόνιμα, μέλη που παραβιάζουν τους παραπάνω κανονισμούς.
Να παρεμβαίνουν σε συζητήσεις που παίρνουν άσχημη τροπή, λειτουργώντας πυροσβεστικά.

Μπορείς να επικοινωνήσεις με τους διαχειριστές ή/και τους συντονιστές με προσωπικό μήνυμα (pm) σε περίπτωση που:
Εντοπίσεις κάποια δημοσίευση που παραβιάζει τους κανονισμούς του “Social.singleparent.gr” και τα χρηστά ήθη.
Εντοπίσεις κάποια δημοσίευση που δεν είναι στη σωστή κατηγορία.
Λάβεις διαφημιστικό, δυσφημιστικό ή υβριστικό μήνυμα από άλλο μέλος.
Ο εκάστοτε συντονιστής θα ελέγξει το αίτημά σου και εφόσον διαπιστώσει ότι ισχύει, θα προχωράει στις ανάλογες ενέργειες.

Αν πέσει στην αντίληψή σου ότι κάποιος διαχειριστής ή συντονιστής μεροληπτεί υπέρ μελών ή παραβιάζει ο ίδιος τους παραπάνω κανονισμούς, μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Administrator της σελίδας. Διαχειριστές ή συντονιστές που δεν ακολουθούν τους παρόντες κανονισμούς και δεν λειτουργούν πυροσβεστικά παρά πυροδοτούν μεγαλύτερες εντάσεις, θα απομακρύνονται.

Οι διαχειριστές και οι συντονιστές του “Social.singleparent.gr”  έχουν πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία σου και δεσμεύονται να μην τα δημοσιεύσουν, διανείμουν ή κοινοποιήσουν σε τρίτους.

Δεν επιτρέπονται περισσότεροι του ενός λογαριασμού ανά χρήστη
Κάθε χρήστης δικαιούται να τηρεί ένα μόνο λογαριασμό στο “Social.singleparent.gr” . Σε αντίθετη περίπτωση θα μπλοκάρονται όλοι οι λογαριασμοί που διατηρεί ο χρήστης για ένα μήνα.Μετά το πέρας του μηνός, μπορεί να επικοινωνήσει με κάποιο διαχειριστή ή συντονιστή και να ζητήσει να ενεργοποιηθεί ξανά, ένας λογαριασμός της επιλογής του. Σε περίπτωση επαναληπτικής απόπειρας δημιουργίας πολλαπλών λογαριασμών, οι παραβάτες θα αποκλείονται οριστικά (ban) χωρίς προειδοποίηση.
Εξαιρούνται από τις παραπάνω περιπτώσεις μέλη τα οποία για προσωπικούς λόγους, ειδοποιούν την διαχείριση για την ανάγκη να δημιουργήσουν έναν νέο λογαριασμό για να μην συνδεθεί μια ερώτησή τους με την πραγματική τους ταυτότητα, ή για άλλους σημαντικούς προσωπικούς ή μή λόγους.

Δεν επιτρέπονται λευκά avatar και άσεμνα username ή email
Χρήστες που αναρτούν λευκό φόντο ως avatar ή κάνουν εγγραφή με άσεμνα email ή usernames, διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Σε περίπτωση παραβίασης των κανονισμών
Σε περίπτωση που παραβιάσεις τους κανονισμούς, τη πρώτη φορά θα λάβεις προσωπικό μήνυμα από τη διαχείριση που θα σου υπενθυμίζει τους κανόνες και τις συνέπειες παραβίασής τους. Αν επαναλάβεις παραβίαση των κανονισμών, ο λογαριασμός σου θα αποκλειστεί προσωρινά ή οριστικά από το “Social.singleparent.gr» ανάλογα με τον κανονισμό που έχεις παραβιάσει.

Παραβίαση κανονισμών: Οριστικό αποκλεισμό (ban) χωρίς προειδοποίηση συνιστά:
Η κατ’ επανάληψη προσβλητική, επιθετική και απρεπής συμπεριφορά.
Η κατ’ επανάληψη δημοσίευση κειμένων από συγκεκριμένο site ή πηγή, περίπτωση η οποία συνιστά διαφήμιση.
Η δημοσίευση/κοινοποίηση προσωπικών μηνυμάτων που έχουν ανταλλαχθεί.
Οι δημοσιεύσεις πονηρού ή ανήθικου περιεχομένου με σκοπό τις ερωτικές γνωριμίες ή άλλες παράνομες πράξεις.
Η ανάρτηση προσβλητικών ή απρεπών φωτογραφιών.
Οποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (Crack, Serial, Key Generator) καθώς και συνδέσμοι (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο.
Η αποστολή ή/και ανάρτηση περιεχομένου όπως πορνογραφικού, τρομοκρατικού, απειλητικού, υλικού που υπόκειται σε copyright, παράνομου λογισμικού (πληροφορίες ή links), περιεχομένου που προωθεί θρησκευτικούς ή άλλους τρόπους προσηλυτισμού, περιεχομένου που μπορεί να θεωρηθεί ρατσιστικό ή που προσβάλλει άλλες εθνικότητες και θρησκείες, και γενικότερα που είναι ενάντια στα χρηστά ήθη.
Οι ανήθικες/ενοχλητικές προτάσεις στα μέλη μέσω προσωπικών μηνυμάτων.
Η αποστολή διαφημιστικών ή δυσφημιστικών προσωπικών μηνυμάτων.
Η επαναλαμβανόμενη απόπειρα δημιουργίας πολλαπλών λογαριασμών.
Η διακίνηση προσωπικών στοιχείων τρίτων, δημόσια ή μέσω μηνυμάτων.
Το συνεχές και επίμονο κάλεσμα σε προσωπικούς λογαριασμούς στο facebook, δημόσια ή ιδιωτικά, η ανεξέλεγκτη διανομή τηλεφωνικών αριθμών ή άλλων προσωπικών στοιχείων, οι επίμονες προσκλήσεις για ραντεβού που μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση τα υπόλοιπα μέλη.
Το spamming δημόσια ή ιδιωτικά.

Σε περίπτωση οριστικού αποκλεισμού σου:
α) οι δημοσιεύσεις σου δεν θα διαγράφονται παρά μόνο αν έχουν προσβλητικό περιεχόμενο ή/και προσβλητικό φωτογραφικό υλικό ή έχουν γίνει αντικείμενο αψιμαχιών, ενώ αν οι διαχειριστές κρίνουν ότι οι προσβλητικές δημοσιεύσεις δεν είναι ηθικά επιζήμιες στο μέτρο που να επηρεάζουν ή να θίγουν μόνιμα τα μέλη, αντί για διαγραφή, θα προβαίνουν σε κλείδωμα των επίμαχων δημοσιεύσεων.
β) Οι ομάδες που έχεις δημιουργήσει δεν θα διαγράφονται παρά μόνο αν έχουν προσβλητικό περιεχόμενο ή/και προσβλητικό φωτογραφικό υλικό ή έχουν γίνει αντικείμενο έντονων διαφωνιών. Στη περίπτωση που οι ομάδες σου δεν περιλαμβάνουν τέτοιο περιεχόμενο, θα παραμένουν ενεργές στο “Social.singleparent.gr” και θα ορίζεται ως διαχειριστής τους, κάποιο άλλο μέλος.
γ) το προφίλ σου δεν θα διαγράφεται παρά μόνο θα «κατεβαίνει» το avatar του λογαριασμού σου, αν απεικονίζει προσωπική σου φωτογραφία ή φωτογραφία μέλους της οικογένειάς σου.
Σε περίπτωση προσωρινού αποκλεισμού σου για χρονικό διάστημα μέχρι ενός μηνός:
α) θα λάβεις προηγουμένως μια ειδοποίηση με προσωπικό μήνυμα (pm) από κάποιο διαχειριστή/συντονιστή με την αιτία του αποκλεισμού σου και τη χρονική διάρκεια που έχει οριστεί.
β) για όσο διάστημα θα είσαι προσωρινά αποκλεισμένος/η, θα ισχύει για τις δημοσιεύσεις τις ομάδες και το προφίλ σου, ότι ισχύει και για τη περίπτωση οριστικού αποκλεισμού, με εξαίρεση τη διαχείριση της ομάδος σου η οποία δεν θα δοθεί σε άλλο μέλος παρά θα πραγματοποιείται από κάποιο συντονιστή ή διαχειριστή, μέχρι ο λογαριασμός σου να ενεργοποιηθεί ξανά.

Προσωπικά δεδομένα
Σαν μέλος συμφωνείς ότι όλες οι προσωπικές πληροφορίες καθώς και τα μηνύματα και οι δημοσιεύσεις που έχεις εισαγάγει, αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές, δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιοδήποτε τρίτο χωρίς την συγκατάθεσή σου. Τα μέλη του “Social.singleparent.gr” δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν καμία πληροφορία που αφορά άλλα μέλη και η οποία παρέχεται από το “Social.singleparent.gr” ή από τα ίδια τα μέλη του (τόπο διαμονής, τηλέφωνο κλπ). Αν γίνει αντιληπτή η διακίνηση «προσωπικών» στοιχείων, είτε δημόσια είτε μέσω μηνυμάτων, η διαχείριση του “Social.singleparent.gr” έχει το δικαίωμα διαγραφής αυτών των μηνυμάτων, καθώς και επιβολής κυρώσεων στους παραβάτες με οριστικό αποκλεισμό (ban). Το  “Social.singleparent.gr” και η διαχείρισή του, δεν ταυτίζονται με τις δημοσιεύσεις και το περιεχόμενό τους και δεν φέρουν ευθύνη σε περίπτωση αναδημοσίευσης, διανομής ή κοινοποίησης αυτών των δημοσιεύσεων από τρίτους. Οι διαχειριστές και οι συντονιστές του “Social.singleparent.gr”  έχουν πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία σου και δεσμεύονται να μην τα δημοσιεύσουν, διανείμουν ή κοινοποιήσουν σε τρίτους.

Πρόσβαση και λειτουργία
To “Social.singleparent.gr” έχει το δικαίωμα οποτεδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο, με ή χωρίς ειδοποίηση, να διακόψει προσωρινά, να περιορίσει ή και να τερματίσει τη δυνατότητα πρόσβασης του μέλους στην ιστοσελίδα και τη δυνατότητα χρήσης των πληροφοριών και υπηρεσιών, εξ ολοκλήρου ή εν μέρει.
Το “Social.singleparent.gr” διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, αναστέλλει, διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα ή περιορίζει τμήμα των υπηρεσιών που παρέχει μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Σε όλες τις περιπτώσεις αυτές που αναφέρονται στην παρούσα παράγραφο, το “Social.singleparent.gr” ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των χρηστών ή οποιουδήποτε τρίτου.

Διαφημίσεις
To “Social.singleparent.gr” δεν είναι σε θέση να ορίσει και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των site, των προϊόντων ή των υπηρεσιών που διαφημίζονται στη σελίδα του.

Περιορισμένη ευθύνη
Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται από τον λογαριασμό τους (user account), συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου που μεταδίδουν μέσω του “Social.singleparent.gr” . Για αυτό το λόγο τα μέλη δεν θα πρέπει να μοιράζονται ή να δίνουν προσωπικά στοιχεία ή/και τα στοιχεία πρόσβασης του λογαριασμού τους σε άλλα πρόσωπα.
Το “Social.singleparent.gr” , ο ιδιοκτήτης και οι συντονιστές/διαχειριστές/συνεργάτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για τις θέσεις φυσικών ή νομικών προσώπων ή για οποιαδήποτε παρεξήγηση ή απώλειες, άμεσες, έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή άλλες, ή βλάβες οποιουδήποτε τύπου από την πλευρά των μελών.
Το “Social.singleparent.gr” δεν ενστερνίζεται τις απόψεις των μελών ή/και των συντονιστών/διαχειριστών του.
Το “Social.singleparent.gr” δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων ή σχολίων που περιέχονται σε δημοσιεύσεις ή/και προσωπικά μηνύματα μελών και για ενέργειες που θα είναι αποτέλεσμα των δημοσιεύσεων, των μηνυμάτων ή/και των συμβουλών που παρέχονται από τα μέλη δημόσια ή ιδιωτικά. Συνεπώς, τα μέλη του, αναλαμβάνουν και την ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών με τις πηγές.
Το “Social.singleparent.gr” ουδεμία ευθύνη φέρει αν, οι χρήστες που προβαίνουν σε δημοσιεύσεις στον συγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο, είναι ανήλικοι διότι ο παρών διαδικτυακός τόπος δεν είναι σε θέση να γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα των αποστολέων και των χρηστών του.
Το “Social.singleparent.gr” ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση που οι χρήστες προωθούν προς δημοσίευση στον συγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο, άρθρο ή κείμενο που αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας ή άρθρο/κείμενο τρίτου προσώπου είτε αυτό είναι ανήλικο είτε όχι διότι ο παρών διαδικτυακός τόπος δεν είναι σε θέση να γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα και τα κίνητρα των αποστολέων και των χρηστών του.
Το “Social.singleparent.gr” δεν ευθύνεται για το υλικό (φωτογραφίες, βίντεο, σύνδεσμοι κλπ.) που δημοσιεύουν οι χρήστες.
Η χρήση του “Social.singleparent.gr” συνεπάγεται την χρήση ενός μέσου (Διαδίκτυο) το οποίο είναι εκτός δικαιοδοσίας και ελέγχου του “Social.singleparent.gr” και των προμηθευτών του. Συνεπώς το “Social.singleparent.gr” δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις, αποτυχίες, διακοπές, ή φθορές οποιονδήποτε δεδομένων ή πληροφοριών σχετίζονται με το “Social.singleparent.gr” .
Το “Social.singleparent.gr” σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται ακόμη, την έλλειψη «ιών» ή άλλου επιζήμιου κώδικα είτε πρόκειται για το Δικτυακό της τόπο, είτε για κάποιο άλλο site ή server μέσω των οποίων λαμβάνουν οι χρήστες το περιεχόμενο του.
Το  “Social.singleparent.gr” και η διαχείρισή του, δεν ταυτίζονται με τις δημοσιεύσεις και το περιεχόμενό τους και δεν φέρουν ευθύνη σε περίπτωση αναδημοσίευσης, διανομής, κοινοποίησης ή εκμετάλλευσης πάσης φύσεως και με πάσα σκοπιμότητα, αυτών των δημοσιεύσεων από τρίτους.

Θέματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας
Τα πνευματικά δικαιώματα επί των κειμένων, του ήχου, του λογισμικού και των στοιχείων του “Social.singleparent.gr” ανήκουν στον ιδιοκτήτη του.
Το Singleparent.gr διατηρεί το δικαίωμα να αναρτά ανώνυμα, τις δημοσιεύσεις που πραγματοποιούν τα μέλη στο “Social.singleparent.gr” καθαρά για ενημερωτικό σκοπό.
Δεν επιτρέπεται η χρήση των λογότυπων και των γραφικών του “Social.singleparent.gr” .
Οι χρήστες αναγνωρίζουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικών σημάτων, επωνυμιών και ευρεσιτεχνίας τα οποία έχει ο διαδικτυακός τόπος “Social.singleparent.gr” ή οι προμηθευτές του επί των προϊόντων, υλικού, προγραμμάτων, υπηρεσιών και εν γένει στοιχείων που περιέχονται στις πληροφορίες που λαμβάνει μέσω της ιστοσελίδας. Οι χρήστες αναλαμβάνουν τη ρητή υποχρέωση να συμμορφώνονται πάντοτε με οποιοδήποτε περιορισμό απορρέει από τα δικαιώματα αυτά.
Χαιρόμαστε που συμμετέχεις και κοινωνικοποιείσαι μέσω του “Social.singleparent.gr” Ωστόσο, επειδή τίθεται ζήτημα προσωπικών δεδομένων, απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, πώληση, εμπορία, αναπαραγωγή, αντιγραφή μετάδοση, μετάφραση, τροποποίηση, διασκευή, ανακοίνωση ή με οποιοδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό κλπ.) εκμετάλλευση του περιεχομένου των πληροφοριών, υπηρεσιών και υλικού που παρέχονται μέσω του διαδικτυακού τόπου “Social.singleparent.gr” .

Εάν οποιοσδήποτε χρήστης του διαδικτυακού τόπου “Social.singleparent.gr” θεωρεί ότι τμήμα του περιεχομένου αυτού καταπατά πνευματικά του δικαιώματα, μπορεί να ζητήσει την απομάκρυνση του συγκεκριμένου περιεχομένου, επικοινωνώντας στο email social@singleparent.gr και παρέχοντας τις κάτωθι πληροφορίες:
1. Στοιχεία που έχει στη διάθεσή του και επιβεβαιώνουν ότι το εν λόγω περιεχόμενο αποτελεί δική του πνευματική ιδιοκτησία.
2. Το ονοματεπώνυμό του και το email του.
Ο νομικός σύμβουλος του διαδικτυακού τόπου “Singleparent.gr” θα εξετάσει τα παρεχόμενα στοιχεία κι εφόσον τα κρίνει βάσιμα, θα αφαιρέσει άμεσα το περιεχόμενο αυτό από το “Social.singleparent.gr
Με την εγγραφή σου, αποδέχεσαι αυτόματα τους παραπάνω κανόνες και τις όποιες τροποποιήσεις τους στο μέλλον , τις οποίες δεσμεύεσαι να παρακολουθείς και να τηρείς στα πλαίσια του νόμου.

Σε ευχαριστούμε που μας βοηθάς να είμαστε μια δυνατή κοινότητα που στηρίζει και ενώνει μονογονεϊκές και «διαφορετικές» οικογένειες στην Ελλάδα!